Vrienden van SKL

Natuur en milieu Overijssel
Als stichting hebben wij ons aangesloten bij Natuur en milieu Overijssel. Zij stimuleren en ondersteunen ons met kennis, advies en begeleiding. Bijvoorbeeld met het platform www.groenbezig.nl waar wij actief vrijwilligers werven. In 2019 huurden een zij professionele filmmaker voor ons in ten behoeve van een promotiefilm.
https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/

UniCom Oost
Als dienstverlener is UniCom Oost actief in Groen, Grond, Infra, Loonwerk, Mechanisatie en Tuin & Park. De vestiging in Colmschate heeft een tuin en parkafdeling en biedt ons korting aan op aanschaf en onderhoud van gereedschap, materialen, tuin- en park machines.
https://unicomoost.nl

LEE Motion X Design
Lee Baltus heeft het logo van onze stichting en bijbehorende visitekaartjes pro deo voor ons ontworpen. Lee is een ervaren grafisch vormgever en van alle markten thuis. Van harte aanbevolen.
leemotiondesign.com

Schutzdrone
Schutzdrone heeft ons geheel vrijwillig en kosteloos geholpen met het maken van professionele videobeelden in vogelvlucht. Prettig in de omgang, meedenkend, gebruik van geavanceerde apparatuur en volledig gecertificeerd. Een aanrader.
https://www.schutzdrone.nl/

Landgoed de Bannink
Een terreineigenaar waar we van oudsher een vaste samenwerking mee onderhouden. Veel voorkomende werkzaamheden die we uitvoeren in opdracht van de Bannink zijn gericht op het onderhouden en versterken van het bestaande kleinschalige landschap.
http://landgoedleuvenumdebannink.nl/

De club van 50
Particuliere donateurs die ons een hart onder de riem steken met een financiƫle bijdrage van ten minste 50 euro per jaar. Bijdragen komen ten goede aan scholing van onze vrijwilligers en de aanschaf en het onderhoud van materialen en gereedschap. Onze dank is groot!
Ivar & Jikke Westra
Menno & Nicole Boer
Otto Westra