Promotievideo SKL in de maak

Natuur en Milieu Overijssel (NMO) biedt dit jaar twee aangesloten groepen de gelegenheid om een promotiefilm te maken voor de eigen organisatie. Stichting het Kleinschalige Landschap (SKL) is aangesloten bij NMO en wil haar organisatie de komende jaren laten groeien. Communicatie is daarin cruciaal: van de daken roepen dat we bestaan en het actief werven van nieuwe opdrachtgevers en vrijwilligers. Een promotiefilmpje kan ons daarbij heel goed helpen!

Daarom hebben we een motivatie gestuurd naar NMO waarom wij de film nodig denken te hebben en dat heeft gewerkt. Op 24 oktober 2019 kregen we een bericht van Natuur en Milieu Overijssel met de titel “gefeliciteerd. We bieden jullie een promotie film aan!” Zeer goed nieuws voor de SKL.

NMO heeft hiervoor professionele filmmaker Martijn van Hese ingehuurd die voor ons de film maakt. De afgelopen maanden zijn er op verschillende momenten filmopnamen gemaakt.

Het landschap op landgoed de Bannink waar wij veelal werkzaam zijn is een prachtig eeuwenoud kleinschalige agrarisch cultuurlandschap. Juist dat landschap wat zich mooi laat vastleggen en representatief is voor waar wij ons hard voor maken. Beheer van deze landschappen is essentieel om te voorkomen dat het zoals in grote delen van Nederland langzamerhand verdwijnt.

De afgelopen draaimomenten zijn onze werkzaamheden in beeld gebracht, bestuursleden van SKL zijn geïnterviewd én vandaag hebben we drone shots gemaakt van het landschap! We kijken uit naar de montage van het eindproduct.

Veel dank aan het bedrijf Shutz drone. Zij hielpen ons met professionele apparatuur op vrijwillige basis en geheel kosteloos aan landschapsbeelden in vogelvlucht. https://www.schutzdrone.nl/

Geef een reactie